AB Visie
Een andere visie op architectuur en bouwen AB Visie / Bureau voor architectuur en bouwen / Donizettihof 12 / 2402 EK Alphen a/d Rijn / Tel: (0172) 419 410 / info@ab-visie.nl

Droomwoning

 Je eigen droomhuis bouwen

Al jaren droom je ervan om een eigen huis te bouwen. Jouw droomwoning. Een mooie vrijstaand huis, met zeeën van licht en ruimte. Helemaal naar jouw smaak en inzicht. Die droom verwezenlijken valt in de praktijk niet mee.

Bij nieuwbouw zijn er veel dingen waar je rekening mee moet houden. Denk aan het bestemmingsplan, het bouwbesluit en de bouwvergunning. Naast regelgeving krijg je ook te maken met een enorm aanbod aan bouwmaterialen. Hoe weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt voor jouw huis?

Slapeloze nachten? Niet met AB-visie. Wij helpen je met een aansprekend ontwerp en begeleiden het gehele bouwproces. Een zorg minder dus en meer ruimte voor zaken die je zonder problemen zelf kunt regelen.

3 manieren om jouw eigen droomwoning te realiseren:

1. Kies een bestaand ontwerp voor een casco-woning

Hieronder vind je 3 ontwerpen die voor een scherpe prijs te realiseren zijn. De buitenkant van jouw huis ligt daarmee vast. De binnenruimte kun je naar eigen inzicht indelen. Op basis van jouw eigen woonstijl en gezinssamenstelling. Natuurlijk helpen we je daarbij.

2) Laat een unieke ontwerp maken.

Bespreek samen met AB-visie jouw wensen voor je eigen huis. Daarna gaan wij voor je aan de slag en ontwerpen wij jouw droomhuis. Natuurlijk blijft er gedurende het proces ruimte voor aanpassingen.

3) Laat AB-visie uw schetsen uitwerken.

Ben je zelf al aan de slag gegaan? Heb je duidelijk voor ogen hoe jouw droomhuis eruit moet zien, maar loop je nu tegen de technische uitvoering en details aan? Ook dan kunnen we jou helpen.

3D tekenprogramma
AB-visie werkt met het meest geavanceerde tekenprogramma (Revit). Hiermee kunnen we jouw ontwerp in 3 dimensies uitvoeren en fotorealistische beelden van het ontwerp maken. Je krijgt een nog beter beeld van jouw toekomstige woning en kunt steeds checken of dit aan jouw wensen en verwachtingen voldoet.

3D Duinweg-midden3d-modernlicht

Meer weten?

Bent je benieuwd welke optie het best aansluit op jouw situatie? Of wil je meer weten over onze werkwijze?  Neem dan contact met ons op voor een afspraak.
Een kennismakeng is vanzelfsprekend gratis en verplicht tot niets.