AB Visie
Een andere visie op architectuur en bouwen AB Visie / Bureau voor architectuur en bouwen / Donizettihof 12 / 2402 EK Alphen a/d Rijn / Tel: (0172) 419 410 / info@ab-visie.nl
AB Visie Banner AB Visie Banner AB Visie Banner AB Visie Banner

Wat doet AB-visie

Een ontwerp van ons architectenbureau begint altijd met een behoeftebepaling. Wanneer helder is wat onze cliënt verwacht, start de fase van het schetsontwerp. In deze fase maakt u kennis met de creativiteit van ons bureau. Met verschillende ontwerpen laten we zien hoe uw gebouw er uit kan zien.

Als er een definitieve keus gemaakt is, worden de werktekeningen gemaakt. Een mooi ontwerp is immers nog geen goed gebouw. Daar is constructieve, bouwfysische en bouwkundige kennis voor nodig. Want een goed gebouw klopt tot in detail.

Gedurende dit hele proces kan de opdrachtgever ‘meekijken’. Wij werken namelijk in Revit een tekenprogramma waarmee we op elk gewenst moment een 3D presentatie van het gebouw kunnen laten zien. Is het gebouw op papier ‘klaar’, dan begint het eigenlijke bouwen. Door tijdens het bouwproces het toezicht te houden, zorgen wij ervoor dat het gebouw er in werkelijkheid zo uit komt te zien als op papier.

Wat kunt u van ons architectenbureau verwachten?

Een visie op architectuur en het bouwproces

Het maken van een bouwanalyse

Het schetsontwerp

De uitwerkingsfase

Het bouwproces

De oplevering en garanties

Heeft u andere vragen, die niet op onze website of onze weblog staan?

neemt u dan gerust contact met ons op.

Ton en Felice Veenman

Architectenbureau AB-visie ontwerpt met u en creëert voor u, het gebouw dat u altijd wilde hebben.